سوالات متداول

پاسخ تمام سوالات شما درباره ترکیه

شما میتوانید پاسخ سوالات خود درباره اخذ اقامت و یا شهروندی ترکیه و… را در این بخش مشاهده نمائید.

اگر پاسخ خود را نیافتید و یا سوال دیگری دارید میتوانید « پیغام خود را بگذارید » تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

سوالات شما درباره اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه

چگونه میتوانم اقامت یا تابعیت ترکیه را دریافت کنم؟
ادامه مطلب

سوالات شما درباره شرایط خرید ملک در ترکیه

چگونه می توانم با خرید ملک حق شهروندی ترکیه را بدست آورم؟
ادامه مطلب

سوال در مورد :  پروژه های پاراموت

هزینه خرید ملک و اقامت ترکیه چقدر است؟

هزینه اقامت ترکیه بر اساس پاسپورت و مدت زمان درخواست شما متغیر است زمانی که شما فرم اداره مهاجرت را پر می نمایید سیستم به شکل خودکار هزینه کارت اقامت شما را اعلام می کند که برای دارندگان پاسپورت ایرانی ۸۰ دلار و ۶۳ لیر هزینه کارت می باشد.

طبق اطلاعات موجود از منابع معتبر، قیمت خانه در ترکیه به پول ایران بسیار به صرفه تر و بهتر از خرید خانه در شهرهای ایران است.
مثلا با پولی که شما می توانید در تهران یک خانه ی کوچک بدون امکانات زیاد بخرید اگر با همان شرایط، قیمت خانه در ترکیه با پول ایران را حساب کنید با پولی که در دستتان هست می توانید در کشور ترکیه خانه ای با امکانات استخر، سونا، جکوزی و غیره را بخرید و صاحب خانه ای بسیار بهتر شوید.
در واقع قیمت خانه در ترکیه به پول ایران بسیار مناسب تر از قیمت خانه در داخل کشور است و شما می توانید با همان مقدار پولی که در دستتان دارید و برای خرید خانه پس انداز کرده اید صاحب خانه ای بسیار بهتر شوید و این نشان دهنده ی این نکته ی مهم است که قیمت خانه در ترکیه به پول ایران بسیار مناسب تر از خرید خانه در ایران و به خصوص در کلان شهرهایی مثل تهران است‌.
در واقع آنکارا و استانبول جزو کلان شهرهای کشور ترکیه محسوب می شوند اما در این شهرها و شهرهای دیگر ترکیه خانه هایی وجود دارد که امکانات بسیار زیادی دارند و  شما می توانید با قیمت مناسب آن ها را بخرید و از امکانات بالای آن ها بهره ببرید. این نشان دهنده ی قیمت مناسب خانه در ترکیه به پول ایران است.

شرایط و محدودیت های خرید ملک توسط خریداران خارجی چیست؟
در کدام شهرهای ترکیه می‌توان خانه با قیمت مناسب پیدا کرد؟
آیا می‌توان با وام بانکی در ترکیه خانه خرید؟
آیا واحدها پیش‌فروش هستند یا آماده تحویل؟
موقعیت های پروژه کجاست؟
آیا شما شرکت سازنده می‌باشید؟
جزئیات سند ملکی
سندی که برای ملک دریافت می‌کنیم به چه صورت خواهد بود؟
انتقال سند چگونه انجام خواهد گرفت؟
شرایط پرداخت هزینه واحد و اقساط چگونه خواهد بود؟
چگونه می توانم از پروژه‌های پاراموت بازدید کنم؟

سوال در مورد :  چرا ترکیه

چرا ترکیه برای ایرانیان بهتر است؟

کشور ترکیه یکی از کشورهای همسایه‌ی ایران است که هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به آن سفر می‌کنند. این کشور در دو قاره‌ی آسیا و اروپا قرار گرفته و بدلیل آب و هوای مناسب و همچنین مکان‌های دیدنی جذاب هر ساله پذیرای تعداد زیادی از توریست از سراسر دنیا است. فرهنگ، جذابیت‌های توریستی و وضعیت رو به رشد اقتصادی این کشور ایرانیان را به فکر مهاجرت و سرمایه‌گذاری در این کشور می‌اندازد. بعضی از ایرانیان به خرید خانه در ترکیه فکر می‌کنند و برخی دیگر نیز تمایل به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف این کشور را دارند.

 بنا بر جدیدترین آمار در مورد میزان خرید خانه از سوی شهروندان خارجی در کشور ترکیه، شهروندان ایران در سال جدید میلادی سه برابر مدت مشابه سال قبل در این کشور خانه خریده اند و پس از عراقی‌ها و عربستانی‌ها در رتبه سوم از این حیث قرار گرفته اند.

اما همیشه مشکل اقامت بعنوان یک چالش اساسی بر سر راه ایرانیان قرار داشته است. بر اساس قوانین جدید دولت ترکیه یکی از راه‌های اخذ مجوز اقامت در این کشور خرید ملک است. پاراموت با تجربه ای چند ساله در زمینه اخذ اقامت دائم ترکیه، شما را در دستیابی به این مهم یاری خواهد نمود.

سوال در مورد :  شرایط اخذ اقامت ترکیه

درخواست اول برای اجازه اقامت کوتاه مدت در ترکیه چگونه است؟

اتباع خارجی که برای اولین بار درخواست می کنند باید فرم درخواست را در وب سایت رسمی (https://e-ikamet.goc.gov.tr) پر کنند.

پس از آن یک قرار ملاقات با شما اعلام خواهند کرد و شما به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

• کپی فرم درخواست و تایید قرار ملاقات
• گذرنامه اصلی با اعتبار بیش از شش ماه و همچنین فتوکپی رنگی از صفحه اصلی
• چهار قطعه عکس بیومتریک
• بیمه درمانی معتبر (افراد بیش از 65 سال و کمتر از 18 سال معاف هستند)
• اثبات آدرس مانند Tapu (سند ملکی) و یا قرارداد اجاره
• شواهدی که نشان دهد می توانید از لحاظ مالی خود را اداره کنید.

توجه: مجوز اول برای یک یا دو سال معتبر خواهد بود. بعد از آن می توانید برای دو سال یا برای اقامت طولانی مدت درخواست دهید اگر با مجوز به مدت 9 سال در ترکیه اقامت کرده باشید. تجدید مجوز اقامت باید حداقل 14 روز قبل از تاریخ انقضا انجام شود.

در برخی از مناطق، پلیس بررسی های محلی را در منطقه خانه متقاضی انجام خواهد داد. این سیستم در استانبول برای ملیت های خاص تغییر کرده است. اگر شما مشتری هستید که تمایل به درخواست اقامت دارید، لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

پس از تایید، یک سند به شما داده خواهد شد تا کارت اقامت شما از طریق پست برای شما ارسال شود. اگر درخواست شما ناموفق باشد. DGMM (اداره کل مهاجرت) با شما تماس خواهد گرفت.

درخواست مجوز اقامت در ترکیه به چه شکل می باشد؟
آیا با خرید خانه در ترکیه می‌توان اقامت دائم گرفت؟
آیا با خرید ملک در ترکیه می توانم اقامت بگیرم؟
در صورت فوت صاحب ملک قانون ارث درباره اتباع خارجی به چه نحوی اجرا خواهد شد؟
آیا با خرید ملک می توانم حساب بانکی افتتاح کنم؟
آیا با اجاره واحد می توانم اقامت ترکیه را دریافت کنم؟
آیا ویزای توریستی تبدیل به اقامت دائم یا حق شهروندی می‌شود؟
چگونه میتوانم اقامت یا تابعیت ترکیه را دریافت کنم؟
انواع روش‎های اخذ اقامت ترکیه

سوال در مورد :  شرایط اخذ شهروندی ترکیه

انواع شهروندی در ترکیه کدامند؟

شهروندی از طریق سرمایه گذاری:

در سال 2018، دولت ترکیه یک سیستم سریع برای اخذ ملیت ترک معرفی کرد. افرادی واجد این شرایط خواهند شد که املاکی به ارزش 250.000 دلار بخرند یا 500.000 دلار در بانکهای ترکیه سپرده گذاری کنند. در هر دو حال باید این سرمایه برای مدت سه سال باقی بماند. افرادی که حداقل 500.000 دلار سرمایه گذاری ثابت کنند یا 50 نفر از شهروندان ترک را استخدام نمایند نیز واجد شرایط می باشند.

املاک و دارندگان اجازه اقامت:

 هر مالک ملکی که برای یک دوره مستمر و بدون وقفه پنج ساله در ترکیه زندگی کند نیز در صورتی که هر سال حداقل 185 روز در ترکیه اقامت داشته باشد، می تواند درخواست شهروندی نماید. ماده 11 قانون 5901 الزامات لازم برای مجوز اقامت بدون وقفه را نشان می دهد. میزان حداقلی برای ارزش ملک وجود ندارد.

تولد:

 ساده ترین راه این است که در یک خانواده با مادر و پدری ترک متولد شده باشید. با توجه به ماده 1 قانون شهروندی ترکیه شماره 403، متولدینی که حداقل یکی از والدینشان ترک باشند، حق دارند بلافاصله شهروندی دریافت کنند. حال، اگر مادر و یا پدر در درخواست خود موفق شوند، این امر برای فرزندان تسهیل می شود. همچنین هر کس که شهروندی ترکیه خود را از دست دهد، می تواند دوباره درخواست کند.

ازدواج:

بسیاری از خارجی ها پس از 3 سال ازدواج با یک فرد ترک شهروندی ترکیه را دریافت می کنند. شرایط خاصی در این مورد وجود دارد که شامل زندگی باهم، رعایت رفتارهایی که می تواند به رابطه زناشویی آسیب برساند و نیز اینکه تهدیدی برای امنیت ملی یا نظم عمومی ایجاد نکند.

سیستم فیروزه ای:

 سیستم فیروزه ای ارایه شده در سال 2017، اجازه می دهد تا افرادی که دارای مهارت و یا ویژگی خاصی در فن آوری، اقتصاد، ورزش، فرهنگ و هنر و همچنین مدیران تجاری و سرمایه گذاران برای درخواست نوع دیگری از شهروندی که تقریبا تمام حقوق عادی را دارد، اقدام کنند.

آیا نکات مهمی وجود دارد که باید بدانم؟
فرایند شهروندی ممکن است 6 ماه طول بکشد. آیا اجازه اقامت در طول این فرآیند درخواست صادر می شود؟
آیا باید یک ملک به ارزش بیش از 250.000 دلار خریداری کنم یا می توانم چند ملک و در مجموع به این ارزش خریداری کنم؟
آیا خانواده ام هم شهروند ترکیه می شوند؟
روند درخواست شهروندی در ترکیه چگونه انجام می شود؟
مزایای تابعیت و پاسپورت ترکیه چیست؟
پروسه اخذ تابعیت و پاسپورت ترکیه چه مدت طول می کشد؟
چگونه می توانیم شرایط دریافت شهروندی ترکیه را بدست آوریم؟

سوال در مورد :  شرایط تحصیل در ترکیه

تحصیل در دانشگاه های ترکیه چگونه است؟

مدرک دانشگاه های ترکیه در سطح بین المللی قابل قبول بوده و معتبر می‌باشد. تدریس در دانشگاه‌های ترکیه به چهار زبان انگلیسی ، فرانسوی ، ترکی و آلمانی انجام میگیرد. همچنین برای آن دسته از دانشجویانی که مدرک زبان ترکی استانبولی ندارند دوره‌های رایگان یادگیری زبان برگزار می‌شود.

آزمون ورودی دانشگاه‌های ترکیه در مقطع ارشد و دکتری بصورت سراسری نمی‌باشد و هر دانشگاه بصورت جداگانه آزمون برگزار می‌کند. دانشگاه‌ها دو بار در طی یکسال رشته‌های ورودی و ظرفیت را اعلام می‌کنند و اقدام به برگزاری آزمون برای جذب دانشجو می‌کنند.

.

دوره دبیرستان در ترکیه چگونه است؟
دوره ابتدایی و راهنمایی در ترکیه چگونه است؟

سوال در مورد :  شرایط کار در ترکیه

سایت های کاریابی ترکیه کدامند؟

✔ www.kariyer.com

✔ www.eleman.net

✔ www.cvyolla.com

✔ www.sahebindan.com

شرایط کار در ترکیه به چه شکل می باشد؟